viernes, 2 de noviembre de 2012

SORTIDA SENSE DESTÍ

Ahir vaig anar amb el meu germà a fer un entreno, hem va dir que volia fer unes 4h. amb una mica de muntanya, hem va semblar be, i quedem a les 7:30h. per no arribar massa tard a casa, ja que tots dos teníem dinar amb mes gent.
Al dir-li a la meva dona les intencions, hem va fer mala cara, sap que quan ens ajuntem tots dos sempre passa alguna cosa i no estaria a hora de dinar.Li dic que si, que ja marxem de bon mati per a imprevistos.
Deixem el cotxe a Paüls i anem direcció "no ho se" anar fent, per no pujar el Montsagre que ja el tenim mes que pujat, decidim d'anar per la Gilaberta, en arribar a dalt decidim d'anar cap a Horta de San Joan, arribem a Roques Benet, i a partir d'allí vam anar enllaçant senders que no coneixíem, però amb el bon dia que feia i el que estàvem xalant ens passaven els kilòmetres distretament, en arribar a l'àrea de la Franqueta i vorer tanta aigua decidim d'anar cap a Arnes i així poder contemplar l'aigua pels estrets, en arribar al final dels estrets d'Arnes i vorer l'hora que era, decidim d'anar direcció a Horta i intentar baixar amb algú ja que ens havíem allunyat força de casa i tornar ens suposava arribar a hora de berenar, cosa que teníem que evitar, així que al primer cotxe que passe el parem i ............al primer no, però al segon ja estàvem dalt i direcció Tortosa, bufffff, avui per primer cop arribarem d'hora
Foto de  Els Estrets d'Arnes ( Els Ports)



1 comentario: