jueves, 23 de mayo de 2013

HIPERBARICA


Ho he provat!!!
He fet unes sessions d'hiperbàrica, la veritat es que el primer cop impressiona força, però desprès ........quan li agafes el "truquillo" a la respiració perfecte.


Ara falta provar els resultats, ja que aparentment un mateix no s'ho nota, però el que si es real es que la sang esta mes oxigenada, les ultimes sessions estava respirant a una pressió d'1.2 no se ben si aquesta pressió la passem a altitud, a que correspon, però crec que força.
La infinitat d'avantatges es que hi han son moltes.
El tractament consisteix en la introducció del pacient a una càpsula que arriba a 1,4 atm de pressió aconseguint 10 a 15 vegades més oxigen que respira normalment. Això permet que el organisme funcioni correctament a millorar tots els seus sistemes.
Podeu mirar la quantitat de beneficis i aplicacions http://belcorpo.galeon.com/productos1140102.html

Gracies a Jesús i a les seves simpàtiques ajudants del CENTRE RE-HÀBIL i molta sort en aquest projecte revolucionari.

2 comentarios:

  1. Només un comentari, les càmares HIPERbàriques no simulen altitud, tot lo contrari, de fet és com si estesses baix del mar.
    Simplement esta apreciació per que comentes " estava respirant a una pressió d'1.2 no se ben si aquesta pressió la passem a altitud, a que correspon, però crec que força."
    Les que simulen altitud són les càmares HIPObàriques, que fa que hi hagi menys pressió parcial d'oxigen i activa un seguit de mecanismes d'aclimatació al poc oxigen.
    No entro a valorar quines funcionen millor per al rendiment físic.
    Només volia aclarir això ;)

    ResponderEliminar