viernes, 26 de octubre de 2012

CARTA A LA UEC TORTOSA

Hola amics,
Com ja vaig dir després de l´UTMB que donava per finalitzada la temporada,
Ara en gairebé 2 mesos de descans i reflexions volia dir-vos que per a la propera temporada canviaré el color de samarreta,dic el color per que es aixi, simplement el color,
No pretenc amb aquesta carta que això sigui una despedida, ni res semblant, jo seguiré sent el mateix i per mi tots vosaltres igual,
Però com ja sabeu, a la meva ciutat "Roquetes" ja un nou equip de trail, i crec que jo com a "roquetero" que soc i hem sento, estaria be que portes els colors de la meva ciutat i per l'altra banda crec que també la meva ciutat i l'equip de trail els farà il.lusió que un altre roquetenc porte els seus colors.
Vull deixar clar que aquesta decisió ha estat meva i nomes meva, i moralment crec que es la correcta.
Tampoc vull despedir-me sense donar-vos les gracies a tots, gracies a la UEC en especial a la secció trail i a tots els que la formen,alli tinc a grans companys i amics, amb els cuals he compartit aventures i desventures,tots vosaltres m'heu ensenyat a veure la muntanya i tot el que l'envolta d'una perspectiva diferent, i heu fet que ara en sigui un enamorat, m'heu aproximat al fantàstic mon de les curses de muntanya en la seva gran família,i on allí ens seguirem veient.
No vull fer-ho mes llarg, ja que com he dit abans, no vull que això sigui una despedida ni un gran allunyament, soc el mateix i ho seguiré sent i podeu contar amb mi tal i com ara per al que faci falta i espero que per la vostra part sigui igual.

Us estaré eternament agraït


3 comentarios:

  1. Hola Javi, si cliques a l' enllaç trobaràs un missatge per tu:

    http://trailroquetes.blogspot.com.es/2012/10/de-quin-color-son-els-sentiments.html

    Gràcies Javi, aquí seràs un més dels que lluita per superar-se, per anar més ràpid, més lluny o simplement arribar. Aquí tots som iguals, no te podem oferir res especial, sols viure noves anècdotes, risses i també dificultats... viure el sentiment!!!.

    I si, ens ha fet molta il·lusió!
    Benvingut

    ResponderEliminar
  2. osti javi.....ara ya et podré fotre l'axasso

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pos si els axassos ja ens els fotiem anant del mateix color, jejeje

      Eliminar