lunes, 3 de diciembre de 2012

CORRERÉ LES SOCIALS DE CARRETERA

He provat de fer alguna que altra intent-ona de córrer per l'asfalt, per terra, muntanya, però res de res, no puc córrer a l'hivern.
He tornat a mirar-ho, i també he parlat amb un entès en la matèria, es veu que el problema que tinc es que a l'hivern o temperatures baixes, la membrana que envolta el tibial es contrau i s'inflama, cosa contraria de l'estiu o en temperatures mes altes, llavors es dilata i no tinc cap problema, i ja no vull rebuscar mes, aixi que tenint alternativa pos....................... a la bici, total es d'on vinc i es on hem sento com peix a l'aigua, el que passa que voldria fer una bona evolució, fent ara una mica de temporada d'asfalt per agafar ritme i desprès tornar a la muntanya i a la llarga distancia, però................tot no pot ser.
Be, he decidit de córrer les curses socials de principi de temporada amb bici de carretera, però ja se el que es i de moment vaig una mica mer-mat de kilòmetres per poder aguantar. Durant la setmana mes difícil de poder fer kilòmetres (algun dia de rodillo) i intentaré anar al circuit de Vinallop o al velòdrom, per que si no .... hem trauran els ulls.
Aquest fi de setmana he pogut fer una mica de volum (105km dissabte i 50km btt diumenge) a vorer si aquesta setmana puc rodar almenys 2 dies durant la setmana i fer alguna tirada llarga dissabte o diumenge.

1 comentario: