viernes, 24 de febrero de 2012

AL PODÒLEG

Avui he anat a visitar-me al centre de podologia Martin Rueda a Barcelona, juntament amb el meu fill que també te problemes, en aquest cas ell ho te mes complicat i ha de ser molt constant amb els exercicis i la recuperació, pel que fa a mi, ja hi havia anat i hem va dir que estava al limit de ser pronador, i possiblement amb un calçat adequat, no caldria fer plantilles, cosa que no ha estat aixi, nomes amb el calçat no n'hi ha hagut prou, i m'ha tingut que fer el motllo per a unes plantilles correctores, a veure si aixi s'esvaeixen els problemes de tibial i puc tirar mes milles, el problema de volum no es,ja que amb bici ho compenso però voldria fer alguns entrenos mes específics i els tibials no hem deixen, a veure si ara ja en sortim, que l´UTMB te molts quilometres, aixo vol dir moltes petjades, i mes encara els que tinc que fer per arribar al 100x100

6 comentarios:

  1. Si no te importa,pasame la direccion de ese podologo,pues nunca he ido y me gustaria mirarme,ya que desde hace unos meses se me carga el gemelo derecho demasiado.saludos.

    ResponderEliminar
  2. Hola Javi. Sóc David Gauxachs de Roquetes noser si em conèixes. En el teu germà fa molts anys que el conèc. Fa menys d'un any que m'he ficat al mòn del running i la periostitis tibial no m'he la trec de damunt. Puça em va comentar que hi havies patit tú també. He anat a físios, ara no fa gaire vaig anar al podòleg a fer-me unes plantilles. Desde que porto plantilles i amb les ultimes sabates que m'he comprat he notat milloria, però no m'acaba de passar el dolor. Quins consells em donaries? Ultimament m'he informat molt per internet per buscar una solució i no tornar a correr fins treure'm el dolor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola,
      perdona el retard, no m´havia adonat, el consell que jo et puc donar es el que he ficat a l´entrada del meu blog, no se ben be la finalitat que tu busques, hi ha molta diferencia en correr com a un hobbi o correr d´una manera una mica mes seria, si vols una millora tens que anar a un podoleg, si vols la perfecció ves al millor podoleg. Jo com a experiencia nomes puc aconsellar que vaigis directament al millor, tota la resta es perdre el temps i llençar els diners, l´unic problema que el bo es fa d´esperar, ara mateix et poden donar hora a 3 o 4 mesos vista, pero val la pena l´espera.
      Espero haver estat d´ajuda, si tens algun dupte o vols mes informació hem pots trucar sense problema

      Eliminar
  3. Moltes gràcies Javi. Jo ho tinc totalment com un hobbi, però ara mateix el dolor es tal que no correr gens. Vaig anar al físio a fer-me ultrasonts i al tornar a correr tornar a sortir. Puça ja em va comentar aquest podòleg també que tú em comentes, però un del trail de Roquetes "Ivan" habia anat al de ferreries i en bons resultats. Però ja porto les plantilles i m'ha tornat augmentar el dolor al 2º dia. He llegit que amb banys d'aigua molt gelada i pomada Traumeel el dolor disminueix. Tu ho has probat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això que hem comentes son parxes momentanis, del tema podolegs jo tambe havia provat algun que altre, pero quan vaig anar a aquest ultim, quan li vaig ensenyar les plantilles velles, hem va dir que les tires a la basura (180€)aixi que t´ho puc dir mes fort pero no mes clar, hi ha molts tipus de periostitis i cadascuna la pot desencadenar un factor diferent, el primer que has de fer es evitar de correr per superficies dures, aixi que evita l´asfalt, i alterna els rodatges amb bici, ja sigui btt o carretera, oblidat tambe d´ultrasons, l´unic que faras es deixar-hi 30€ en cada sesió, suposo tambe que de cara al bon temps (calor) podras anar corrent, ja que durant l´hiver i en dies freds la part del periosti esta mes resentida i s´inflama facilment

      Eliminar
  4. Mil gràcies Javi per tot, l' experiencia de persones com la teva o la del teu germà sempre són de agraïr. Intentare fer solament Btt fins que el dolor desaparegue i tornar intercalant un deport i l'altre. Si així tampoc funciona ja agafarem l'última opció, anar Barcelona al podòleg que hem vas comentar (aunque jo les plantilles que tinc ara m'he les guardaria de recor "200€". Que tingues sort amb els reptes d'aquest any, ja que potencial t'hen sobra.

    ResponderEliminar