viernes, 25 de mayo de 2012

DIUMENGE RASQUERA-TORTOSA

Aquest diumenge hem tornaré a penjar un dorsal, en aquest cas serà a la cursa de casa, el marató de muntanya entre la població de Rasquera i Tortosa, l'objectiu serà el de un bon entreno de 42km, res mes, no penso forçar la maquina, o almenys no al 100x100, crec que puc fer-ho be sense exprimir-me, ni ficant en perill altres aspectes, com ara genolls o altres possibles lesions, que a les altures de temporada que estem, una parada hem seria fatal i pot parar tot al traster.


També a partir d'ara seleccionaré molt les curses a les quals participaré, no es pot còrrer tot i molt menys disputar, ja que al final els kilòmetres de forta intensitat, et passen factura. i depenent de quin sigui l'objectiu de la temporada o a quina data es vol estar en plena forma, s'ha de tenir molt en compte. A mi m´agradaría córrer cada diumenge, però se que no m'estic fent cap be. Una cursa de muntanya amb fort desnivell, treballent molts grups musculars i les articulacions reben i suporten molts d'impactes, sobretot en les baixades.
Val mes la pena un bon entreno amb el que tu et fiques el ritme, disfrutes del paisatge, pares quan vols, i on vols, jo almenys parlo per mi, però també hi ha gent que saben disfrutar de les curses, i son capaços de controlar-se, sense importar-los si han quedat els últims o si han fet 2 hores mes que els primers, en aquest cas la cosa canvia, aquestos no cal que planifiquen estrictament la temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario