jueves, 27 de septiembre de 2012

EL MATERIAL QUE HE UTILITZAT A L´UTMB

Aquí descriuré tot el material que he portat i utilitzat a l´UTMB 2012

Malles 3/4 Salomon Exo, molt còmodes,s´adapten a la perfecció i no tenen cap costura, aixo fa que al llarg de moltes hores no tinguis problemes de roçaments ni llagues.


Camiseta tèrmica de compressió Under Armour, aquesta es la 1ª capa que portava, ja que la sortida va ser a les 19h. i la predicció meteorològica no era gens bona de cara a estar corren tota la nit en baixes temperatures, pot suportar temperatures fins -10º

http://www.seractdm.com.ar/img/art/150351324583739.png

Guants tèrmics Blak Diamond


Gorro Kalenji de lycra,


Frontal Led Lenser H7 de gran visió i amb molts de lúmens, però amb un gran inconvenient, la durabilitat de les piles,
Amb la poca visibilitat que hi havia per culpa de la boira i neu, vaig tenir que ficar-lo a màxima potencia i nomes hem va durar 3h, aixi que vaig tenir que canviar piles, molta llum però no m'ha convençut per a curses de llarga durada.

Frontal PETZL e+Lite, aquest el portava com a segon frontal, ja que era obligatori amb el material portar-ne 2, amb un pes de nomes 28gr.
 

Calcetins de compressió 2XU, aquestos els portava a la motxilla per que plegats ocupen molt poc espai com a material obligatori, ja que demanaven que les cames estiguen totalment cobertes, aixi que aquesta es la peça que feia falta, però que no vaig arribar a utilitzar.


Jaqueta impermeable i membrana Marmot ultra-lleugera (190gr)molt còmoda i que et dona una gran capacitat de moviment.
Garmin 310XT rellotge GPS amb 20h de duració que et dona totes les dades que pugues necessitarPals Blak Diamond Ultradistance de carbono, amb 3 trams, molt ràpids de plegar i molt lleugers, nomes 240gr. ja que vaig desmuntar les dragoneres que no utilitzo.Motxilla Raidlight Ultralight Olmo 5L. no porto la bossa d'hidratació, nomes utilitzo les 2 botelles de 750cl. del davant, amb alguna que altra adaptació com ara un compartiment de neoprè que jo mateix he dissenyat per a col·locar els pals de manera rapida, ja faré una entrada amb la foto original explicant-ho.


Sabatilles Hoka One One, la veritat es que va ser un dels riscos mes grans que vaig prendre, ja que hem van arribar 10 dies abans de UTMB, les vaig estar provant tota la setmana prèvia, i la veritat es que hem vaig quedar meravellat, l'amortiment es espectacular, amb una reducció d'impacte molt important, molt recomanables per a llarga distancia o gent com jo que fem molts quilometres i volem cuidar les articulacions.

El cobre-pantalo impermeable, també material obligatori, però que no vaig utilitzar, el portava a la motxilla i en aquest cas vaig mirar de que no m'ocupes molt d'espai i un pes força lleuger

La mini-farmaciola amb la resta de material obligatori,manta tèrmica,vena elàstica,piles de recanvi, i alguna cosa per si de cas com pot ser primperan o fortasec, en cas d'algun trastorn.

Calcetins Under Armour, calcetins de qualitat, però no es una cosa que mire molt, no tinc massa problema en aquest tema, de vegades amb uns de simples calenji n'han fet igual la mateixa funció, he provat calcetins molt cars "Anti" de tot i han segut amb els que m'he llagat
Els preus:

Malles 3/4 Salomon Exo 100€
Camiseta termica de compresió Under Armour 70€
Guants termics Blak Diamond 22€
Gorro Kalenji de lycra, 5€
Frontal Led Lenser H7 50€
Fronal PETZL e+Lite 28€
Calcetins de compresió 2XU 35€
Xaqueta impermeable i membrana Marmot 140€
Garmin 310XT 350€
Pals Blak Diamond Ultradistance 120€
Mochila Raidlight Ultralight Olmo 5L 70€
Zapatilles Hoka One One 160€
Cobre-pantalo impermeable 55€
Mini-farmaciola amb la resta de material 15€
Calcetins Under Armour 12€


No hay comentarios:

Publicar un comentario