martes, 26 de marzo de 2013

CORREDOR DE FONS

Diuen que els corredors de llarga distància són persones especials i res més lluny de la realitat, som humans només amb una voluntat  sorprenent, ja que els entrenaments són molt llargs i més més enllà del que hem escollit aquesta activitat que ens agrada, sovint només córrer moltes hores  el cos es posa en moviment per la 'voluntat'
¿Que ens porta tantes vegades a entrenar després de tot un dia treballant,amb pluja, calor, vent, fred?

Som corredors de fons uns "Boixos solitaris" "incomprensibles" per elecció pròpia, ningú no ens ha obligat a triar aquesta filosofia de vida.

 D'aquesta manera de vida entren en joc molts aspectes que son modificats d'alguna manera per l'activitat esportiva. Des-de l'alimentació, el son, higiene, salut els hàbits, l'actitud d'enfrontament davant els problemes diaris, etc.


 Hi ha moltes persones que notem un canvi personal, una desconnexió i inconscientment en la nostra manera de veure i afrontar la vida,en començar la pràctica esportiva en aquest cas, la carrera a peu,el fons o simplement el "córrer per córrer".

 A través del córrer, ens trobem amb una pau interior,reflexionem de temes de les nostres vides, fa que tinguem una visió diferent dels problemes que ens sorgeixen.

 El sortir a entrenar moltes vegades passa a la vida del corredor a ser essencial i necessari, i el dia que no podem sortir a córrer, sentim un buit, que pot arrivar a afectar fins hi tot el nostre caràcter

L'Ideal és no obsecionarnos amb aquesta bonica activitat, prendre això com una cosa que dóna la nostra vida "Qualitat" no només física, sinó també mental. Ja que el córrer sol, ens dóna una sensació de soledat en el qual ens retrobem nosaltres mateixos, ens dóna un plaer únic i que és aconseguit quan els quilòmetres flueixen i ja no són eterns,son amics del nostre benestar.


Com a corredor de fons, m'agradaria aquelles persones que encara no s'han decidit a córrer, ja no dic una marató,el simple fet de sortir a trotar una estona pels voltants del poble, és una sensació única, i per a aquells que ja estan en aquestes distàncies, seguir-ho disfrutant amb passió.Però recordeu una cosa.................el millor entrenament es un bon descans.

1 comentario:

  1. Tu vigila en qui t' ajuntes, i sobretot agafa mapa.. que ja veus que el gps falla, i acabaràs fent una ultra a cada entreno..je, je.

    ResponderEliminar