lunes, 14 de mayo de 2012

DIAGNOSTIC POSITIU


Ja se que he deixat a tots els que hem seguiu per aquí al blog,una mica abandonats i intrigats, alguns fins i tot n'han enviat correus per interessar-se de l'estat de la lesió, però no he volgut avançar aconteixements, i menys sense tenir un diagnostic clar i fiable.Ahir per fi el vaig tenir.

Ho explicaré pas per pas. Divendres passat vaig anar al metge a fer una primera exploració, en aquest cas manual, i la cosa no pintava massa be, ja que pareixia el que jo, en un principi m'imaginava,"condromalacia" (desgast del cartílag rotulià) i que es molt lent de regenerar, amb el metge ja estàvem barallant fins i tot, el de inyectarme "acid hialuronic" ja que pels símptomes era força clar, però que ho decidiríem dilluns, desprès de fer la prova d'imatge (eco d'alta definició) aixi que ahir i davant l'evidencia i sorpresa fins i tot del metge, no hi ha senyals d´una "condromalacia" fins i tot hem va dir que tinc un gruix de cartílag normal, i vam arribar a la conclusió de que la molèstia que hem permet "NO CÓRRER" pot ser fruit de un cúmul de petites alteracions.

En primer lloc, fa poc que porto les plantilles correctores, la cu-al cosa m'ha variat la petjada i molt possiblement l'angle rotulià, això pot fer que la ròtula articule per un lloc que abans no o feia.

i En segon lloc, hi ha agut un augment de la carrega de treball en aquests últims dies, la cu-al cosa ha repercutit en una mica d'inflamació a la inserció del tendó rotulià.

Realment no hi ha diagnostic especific, el que si es cert es que no es el greu que pensava i el tractament no serà massa llarg. El remei o cura per a tot el que tinc es simple, uns fàrmacs per al cartílag i inflamació local, potenciar una mica mes el vast intern, (d'aquesta manera aconseguiré un millor centrat i fixació de la ròtula) i unes cintes rotulianes per a fer que la ròtula o ròtules, no freguen al lloc molest.

Això ultim hem va dir el metge que ho proves i si no hem fes mal que l'activitat no la pare, ja de en aquest tipus de lesió les parades llargues de vegades donen mes problema. Aixi que ahir a la tarde hem fico la roba de córrer amb els protectors o cintes rotulianes i vaig provar de córrer, al principi amb precaució, i a mesura que anaven pasant els kilòmetres i no notava res, anava augmentant una mica el ritme, al final desprès de 12 km no vaig notar cap molèstia, aixi que per fi desprès de 8 dies d'incertesa he sospirat,

Gracies a tots per interes i ànims, a partir d'ara ja estareu mes informats del meu dia a dia.

8 comentarios:

  1. Encara sort, pensava que amb el silenci al bloc la cosa era greu.

    Ànims i veure si coincidim en alguna altra marxa.

    ResponderEliminar
  2. M'alegro moltíssim Xavi!! vinga a donar guerra!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Elena, ja tinc ganes de començar a demostrar coses

      Eliminar
  3. Adelante Xavi,recupera rapido.Saludos.

    ResponderEliminar
  4. Me alegro que al final no haya sido nada grave.
    Saludos. SALUT I TRAIL!!!!

    ResponderEliminar
  5. Gracias Fanbike, haver si me se va la maldición de una vez

    ResponderEliminar