domingo, 11 de marzo de 2012

ROSA FINISHER DEL UT LES FONTS

Aquesta entrada la vull dedicar a Rosa, la meva dona, ja que ha complert amb nota el seu repte i objectiu, acabar el seu primer UT.
La cosa no era fàcil, tal i com vaig explicar en l'entrada anterior les etapes. També haig de dir que jo abans de començar tenia els meus dubtes, com ara, si hauria assimilat be els entrenaments, carreges de treball, si aguantaria mes de 10 hores seguides d'etapa, etc.. En principi vaig seguir el plantejament tal i com vaig explicar, la primera etapa de transició de 23 km. la varem fer molt tranquils, li vaig dir que el ritme havia de ser còmode, que havia d'arribar a meta molt sencera, i així ho varem fer. La segona etapa de 70 km és la que mes hem preocupava, els talls horaris estaven molt justos, no es podia fer tot caminant, i tenia dubtes si podria aguantar el ritme adequat, el necessari per poder arribar als controls de pas, el primer control a Prat de Compte era el mes just, vam arribar en 30 min. de marge, li vaig dir si es veia capaç de poder aguantar aquell ritma fins al final, que era l'ideal per poder acabar l'etapa i no tenir problemes als talls horaris, hem diu, si! vaig còmoda, crec que puc i tinc les cames be. A continuació venia el Coll, que el varem pujar al ritme acordat, el va superar perfecte, igual que l'Espina, pujant el coll d'Alfara segiem anant al mateix ritme i no va tenir cap símptoma de flaquedat, jo estava al·lucinat, el que hem pensava que seria una etapa difícil, que les hores i els kilòmetres li pararien factura, va ser tot el contrari, va ser una etapa de ritme constant, de principi a fi, i la va acabar com si portes tota la vida fen ultres, quan va arribar li preocupaven mes els peus que res, li dic que això no és un problema, que amb un "compet" i un embenat li solucionaria, el problema era recuperar bé, recarregar els dipòsits de glucogen i estirar. Aquest mati al aixecar-se el primer que ha fet ha segut ficar el peu a terra i donar 2 bots, ho acabo!!, ho acabo!! hem diu. Al km 50 d'ahir ja vaig tenir-ho clar que ho faria.
Avui farem el mateix, controlarem el tall de la Font Nova i meta, no forçarem a la pujada i la segona part de la cursa que és baixada, si anem justos tenim marge de recuperar, llavors al coronar a dalt de "La Moleta" la cosa anava justa, i li dic que si o si tenim que córrer, per arribar a Temps al primer tall, arribem en nomes 9 min. per al tancament, però amb marge per arribar a meta, ja que era casi tot baixada i podia correr i així ho hem fet.
En arribar una calorosa benvinguda de familiars i amics de la UEC Tortosa li han fet passar tot el sofriment, ho ha aconseguit és "Finisher" d'un UT del que ella s'ha proposat, era la seva il·lusió de feia molt temps, també haig de dir que a mi per la part que hem toca, tambe hem feia il·lusió que ho aconseguia,i per un moment m'ha fet sentir orgullós esportivament.
També la meva nova faceta de "manso" ha tigut èxit.









2 comentarios:

  1. Enhorabona a Rosa, i a tu per la faena feta.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona a tots dos!!!

    https://plus.google.com/photos/104044234339068044732/albums/5718042091583072513/5718046978243333538?banner=pwa

    ResponderEliminar