miércoles, 25 de abril de 2012

PUC ENTRENAR EN CONDICIONS EN BICI

Ahir mati vaig anar al metge per descartar alguna lesió interna o alguna cosa mes greu de L'aparent, i "NO" no hi ha res, es nomes el cop i L'hematoma que ha format, nomes hem molesta quan impacto al terra al cap d'una estona, aixi que hem va dir que podia fer bici sense cap problema, cosa que hem va acontentar, ja que hem permetrà no perdre forma, aixi que per la tarde desprès de la feina, descolgo la bici i provo de fer una tirada de uns 40km plans, ja de bon començament al no notar cap molèstia hem vaig animant, i hem fico a rodar a bon ritme, al final hem van sortir 39km a un ritme mig de 36.4km/h.

4 comentarios:

  1. Estem igual, també vaig caure baixant de la Torreta i cop al tibial amb inflamació, d'això ja fa dues setmanes i el metge em va dir bici i nedar. La veritat és que si el cop es fort costa a desaparèixer del tot, almenys a mi.
    Sort en la recuperació!!!
    Feliu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Be, en aquest cas et desitjo el mateix, tot i aixi prefereixo aquest tipus de lesiò, a una que et deixi parat totalment

      Ens veiem aviat

      Eliminar
  2. Company.. si amb el genoll aixi fas 40km a aquestes velocitats... es que estas be be! anims i paciencia i no corris tant amb la bici!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja saps Marc que en bici som com peixos a l´aigua, hi portem mitja vida per aquestes carreteres al damunt de les dues rodes, al menys a mi hem costa menys que per exemple correr a menys de 4min./km a peu

      Eliminar