lunes, 7 de mayo de 2012

CRONICA 7 CIMS

Ahir al mati a les 7h. es va donar el tret de sortida a la marxa dels 7 cims, com ja vaig dir, la intenció era de acompanyar a la meva dona, ja que li feia i.lusió, també per fer un test al meu genoll, el qual no acabo de fer net, amb una molèstia constant que no acaba de desaparèixer.Aixi que controlant el ritme en tot moment, vam anar fent una cursa progressiva de menys a mes, regulant a les pujades i aprofitant les baixades i terreny mes favorable, al final la cosa va sortir pintada, ja que vaig clavar el temps que li havia pronosticat, i va arribar força sencera i amb molt bon sabor de boca, ja que va fer 7ª absoluta amb 10h13min.

El meu cas es mes preocupant, ja que el genoll no funciona, avui les molèsties ja son fins i tot quant camino i no pinta gens be, estic esperant el resultat d'una prova, però com conec meu cos a la perfecció, se quan un dolor es greu o no, i aquest no hem fa bona espina, voldria equivocar-me, ara mateix la meva moral no es molt bona, ja que cada cop veig mes prop UTMB i jo no progresso.

5 comentarios:

  1. Vamos coño,tdo tiene solucio y lo tuyo no a ser la excepcion.Animos.

    ResponderEliminar
  2. Vaig participar per primera vegada i vaig quedar encantat amb tot (organització, recorregut, etc.) L'any que ve i tornarem segur.
    Molts ànims pel tema genoll. ENDAVANT!!!
    Pots llegir la meva crónica al meu blog: fanbike
    SALUT I TRAIL!!!

    ResponderEliminar
  3. Molts ànims, Javi! Espero que les sensacions t'enganyin i que puguis tornar a entrenar a tota canya aviat!

    ResponderEliminar