lunes, 9 de enero de 2012

SALOMON SPEEDCROS 2

Aquestes són d'aquelles que entren per l'ull, són de les que anomenaríem "voladores", aparentment pareix que no hagin de durar, que amb 2 curses ja no quedaran tacs, però no és ben bé així. Jo les he utilitzat en moltes curses i he de dir que m’han sorprès una mica, són molt lleugeres, tenen uns tacs molt agressius, però en canvi la seva degradació és progressiva, pareix que s’hagin d’arrencar tots els tacs a la primera cursa, però no, es degraden molt a poc a poc i d’amortiment són molt toves, sobretot a la part del taló.
Si he de dir alguna cosa negativa seria que són una mica estretes i no et donen una sensació d'estabilitat, els tacs formen part de l'amortiment, o sigui, que a mesura que es van gastant perden també amortiment, sobretot a la part del davant, on cada vegada vas notant més les pedres, però com he dit, d'una manera progressiva. No sé ben bé quantes curses poden durar, però si es guarden només per al dia de la cursa, depèn del terreny, poden durar entre 5 a 10 curses (depèn també de la manera de córrer o baixar de cadascú). Les recomanaria per a aquells que busquen anar de pressa i tindre la sensació de no portar res als peu.

2 comentarios:

  1. Dono fe que com a molt estes Salomon duren unes 5 curses!! Es el que m'han durat a mi. 5 curses i algun entreno i ja no queden quasi tacs. A més per curses com la de 2 Torres d'aquest cap de setmana amb molta pedra no són gaire comodes.

    ResponderEliminar
  2. Ok Marc, i a mes si et queden pocs tacs....., ja que com explico part de l´amortiment son els tacs, o sigui que menys tacs, menys amortiment, vas deure de notar totes les pedres a la planta del peu, tu mateix, treu conclusions

    ResponderEliminar