miércoles, 14 de marzo de 2012

FA 22 ANYS

Pareix l'altre dia, però no!! fa 22 anys
L'altre dia el meu fill estava remenant àlbums de fotos de quant jo corria amb bici, i hem va fer recordar aquells temps, possiblement fou una de les èpoques amb mes participació en tots els nivells, passava una cosa semblant a les curses de muntanya d'ara, a totes les poblacions hi havien cuses i també amb una ambient formidable, nomes estàvem esperant que arribes el fin de setmana per anar a córrer, això ara ha quedat molt lluny, aquell ciclisme ja no esta, no se, si ha estat de la mateixa elit i amb tota aquestos casos de "positius" que han anat mer-mant, i tant de mal han fet al ciclisme de base, aquell ciclisme d'on han sortit ciclistes que encara ara estan en actiu al pilot professional. Recordo anar a córrer curses de Copa Catalana i Xalen Valenciana i sortir mes de 300 ciclistes, ara difícilment en surten 40, espero que amb les curses de muntanya no passe el mateix, i que aquest ambient i companyerisme que hi ha perdure


2 comentarios:

  1. En aquesta època li foties cada cap de setmana la cursa a l'aire al company d'escapada de Montroig, sempre feies tu primer i ell segon! Quins anys aquells!!

    ResponderEliminar
  2. Si, tens rao jaja, pero van ser uns grans anys, i el millor de tot es que encara que hi hages una gran rivalitat, despres de la cursa hi havia una bona amistat.

    ResponderEliminar