martes, 27 de marzo de 2012

A LA CICLOTURISTA DE LES TERRES DE L´EBRE

Desprès de moltes proves i anàlisis per intentar esbrinar el motiu de d'Infecció patida aquest fin de setmana a La Selva del Camp,hem arribat a la conclusió de que ha estat casual i puntual, ja que ha hores d'ara tots els paràmetres estan absolutament normalitzats, almenys el meu cos i les defenses funcionen a la perfecció.
Be, dit això diumenge he decidit de tornar a l'activitat, correré la cicloturista de les terres de l'Ebre, estava in-desis d'anar a Massaluca, però al ser molt corredora i rapida no es massa el meu estil de cursa.
Aixi que patiré amb la bici, dic patiré per que serà aixi, son 160 km amb 2450 mts. de desnivell, L'objectiu no serà altre que acabar, a poder ser dintre del "peloton" amb això ja hem dono com a satisfet, tot i aixi no serà fàcil, ja que amb bici no porto molt de volum, fa mes de 3 setmanes que no l'agafo i nomes he sortit 4 o 5 disaptes (menys de 1000 km) per als que sou una mica entesos es molt poc rodatge, espero que quede alguna cosa del meu passat ciclista i m'ajude, almenys L'experiència tindrà que tenir un paper fonamental..................................ja verem que passa


No hay comentarios:

Publicar un comentario