sábado, 28 de abril de 2012

100 KM EN BICI

Avui, tal i com havia comentat, tenia la intenció de fer un centenar de kilòmetres amb la bici de carretera, aixi que a les 8h. he sortit cap a quatre camins on el grup de cicloturistes feia la seva sortida habitual de cada dissabte, aixi que m'he agregat amb ells, ja de bon comença m'he ficat al davant per rebre una mica d'aire de cara, ja que anant a roda porto les pulsacions una mica baixes, i com jo el que vull realment es entrenar, prefereixo anar al davant ficant el ritme, així d'aquesta manera la FC la porto mes dins als paràmetres que vull, molts ho agraeixen, ja que a roda es va molt còmode, d'altres tot i aixi encara en algun tram complicat o que pica de cara a munt tenen una mica de dificultat, però es normal que amb un grup de 15 ciclistes hi hage diferents nivells de forma.
Amb una volta que no suposava gaire dificultat passant per Amposta, San Carles, Alcanar, pujada al Remei, Ulldecona, La Senia, i tornant pel Mas de Barberans 97.3km amb un ritme mig de 30.6km/h.
Demà faré una sortida caminant, provaré com evoluciona el genoll, aprofitant que fan el marató de la Fageda, miraré de fer una ruta per allí, d'aquesta manera veuré una mica la cursa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario