viernes, 13 de abril de 2012

PELS CAMINS DELS MATXOS

Aquesta serà la pròxima que faré, "Pels camins dels Matxos" desprès de no poder inscriurem, ja que es van esgotar les 700 inscripcions en nomes 2 minuts, vaig enviar un correu a l'organització, explicant-los que hi volia prendre part, i al poc tems hem responen, dient que hi estarien encantats. Hem sap greu pels companys de la Senia, ja que coincideix amb el marató de la Fageda, però de cara a la meva preparació hem va millor aquest tipus de cursa o marxa, no l'he et mai però tots m'hi han parlat be, i la millor senyal es la participació, quant en una cursa hi ha una participació tan massiva, i s'esgoten les inscripcions en nomes 2 min. alguna cosa vol dir, de positiu, clar.
Aixi que el dia abans enganxaré la caravana i cap a Torrelló, ja que sortir el mateix dia es massa lluny i tindria que marxar d'aquí molt aviat.
El recorregut a primer cop d'ull agrada, i el perfil no esta gens mal.lament, així que sortiré motivat i en ganes de fer-ho be.No se si hi ha algú de la zona que hi pren part, si es aixi hi vol venir amb mi, no hi ha problema

No hay comentarios:

Publicar un comentario