jueves, 28 de junio de 2012

2on DIA VOLTA CATALUNYA

Tornen a ser les 6 del mati, per començar l'etapa d'avui que acaba a Gavà, avui no hi ha ningú mes que ens acompanye, aixi que serà un "mano a mano" al ficar-me de peu les cames hem suporten, aixi que decideixo deixar la btt que m'havia portat i fer l'etapa corrent, no teníem cap mapa,ni ruta feta ni res de res, nomes el destí Bagà. creuem les pistes d'esquí de la Molina i de la Masella, hi han molts de senders i allí començo a ficar-me una mica nerviós, no parem d'equivocar-mos, i les indicacions d'algú que trobem no son massa fiables, ja que el nostre recorregut no es massa digerible quan li comentes a algú, estàvem ben perduts, li comento al meu germà que crec que no anem en bona direcció, i hem diu que Bagà esta cap aquella direcció, va ser com preguntar-li a Cristòfol Colom on esta Amèrica, hem va senyalar amb el braç estirat cap no se on, Li dic que tenim que trucar a Tere i que ens oriente amb un mapa cap a on hem d'anar, hem torna a dir: que cap allà, altre cop torno a veure al Cristòfol Colom, al final entre les indicacions de la Tere i d'Algun excursionista, pareix que tornem a anar ben orientats, el peu li comença a molestar força i jo de tant en tant li fico una mica de pomada anti-inflamatoria.

En arribar al coll de Pals, 2 GR separen la senda, cap a on??? per aquí, hem diu, Gavà esta en aquella direcció, altre com veig el dit de "Cristòfol" assenyalant, que sigui el que deu vulga, puja i baixa i ara una pista i ara no se on portàvem hores sense poder avituallar ni menjar res, la Tere no podia arribar, la ruta era inaccessible, al final arribem a una casa de pagès, estàvem mig morts, demanem si tenien una mica d'aigua i a qualsevol preu uns entrepans, molt amablement ens donen aigua, no tenia pa, però unes barretes energètiques, i de les bones!!! van ocupar el buit.

Li expliquem una mica l'aventura i crec que va pensar alguna cosa no molt bona,jejje, ens indica que el millor es seguir la pista que ens portara fins la carretera i fins a Gavà, uns 10 o 12 km, buffff!!! al final arribem, quin martiri, jo teòricament allí a Gavà havia acabat, l'he acompanyat les 2 etapes del fi de setmana d'alta muntanya complicada.

Abans de marxar li vaig dir a la Tere que prou de tonteries i malgastar temps i quilometres, que compres un mapa de la zona de senders i jo li confeccionaria la ruta abans de marxar, aixi ho vam fer amb retolador permanent vaig marcar tot el recorregut de l'etapa següent. En mirar el mapa i veure el recorregut que havíem fet avui, observo que al coll de Pals, on es desviaven els 2 GR l'altre portava directament a Gavà amb la meitat de quilometres, un altre cop, vaig maleir a Cristòfol i no se qui mes...............pero son les aventures d'aquella volta Catalunya.

Continuara.................

No hay comentarios:

Publicar un comentario