martes, 12 de junio de 2012

EMMONA

Comença el conte enrrera, una de les curses mes dures de l'any s'apropa i les cames comencen a tremolar.
Serà una cursa molt difícil, on no guanyarà el mes fort, si no el mes in-tel.ligent i el que aura fet be les coses d'un principi, depenent de la temperatura, la hidratació tindrà un paper fonamental,igual que  l'alimentació, ritme,etc. Serà una cursa per eliminació, on no pots descuidar ni el mes mínim detall, també es important el desnivell tan positiu 8500m. però "ojo" amb el negatiu, que a partir de la meitat de la cursa i mes concretament la baixada del Puigmal a Planoles, pot deixar els quàdriceps de mes d'un fora de combat.
Molta gent nomes mira les pujades que hi ha, i el desnivell positiu, jo li tinc un gran respecte també al desnivell negatiu, i sobretot en aquestes curses al pirineus, que els cims son tots per damunt dels 2500m. i les baixades molt pronunciades, en resum que s'han de tenir molt en compte.
Al principi quan hem vaig apuntar a aquest ultra-trail hem va agradar el seu perfil i recorregut, ara començo a tenir dubtes, ja que fa un temps el volia disputar, ara mateix veig que per fer-ho s'ha d'estar al 100x100 i jo no ho estic, ja que vull estar-hi a finals d'agost. Si que es cert que serà un test important on podré treure algunes conclusions,i si tot va be, encara que no acabe en una bona posició, hem pot deixar un punt de forma i volum important.
L´objectiu el decidiré a meitat de cursa, depenent com hem trobe tinc 2 opcions, apretar o reservar i acabar.

1 comentario: